Dit bericht is ook beschikbaar in: Engels

A Midsummer Night Sing

A Midsummer Night Sing is een interactieve, vrolijke, inspirerende avond vol instrumentale muziek en zang van drie vooruitstrevende muzikanten die elkaar ontmoeten op het kruispunt van klassiek, jazz en improvisatie.

Het Arise! Collective –  Oene van Geel, componist en altvioolist, Erica Rozendaal, accordeon en Laura Bohn, zang  – komen samen om hun eigen creatieve draai te geven aan repertoire van eeuwenoude muziek van over de hele wereld. De muziek overbrugt traditionele slaapliedjes tot klassieke kunstliederen, heilige chant tot volksliederen, liturgische hymnen tot koorliederen.

Dit unieke concert nodigt de luisteraar uit door middel van originele arrangementen voor accordeon, altviool en zang en onverwachte trio-improvisaties op bekend klassiek repertoire. Oene en Erica zetten ook hun instrumenten aan de kant om uitstapjes te maken naar wat samenzang. Naarmate het programma vordert, zullen er steeds meer mogelijkheden ontstaan voor de luisteraar om – voor wie wil – ook zijn eigen stem te verheffen in samenzang. Er is geen ervaring nodig, alleen nieuwsgierigheid en zin om in een groep te zingen.

Praktische info

Uit het repertoire

Info en boekingen

17 dec
2023
Trio Arise!
A midwinter Night's Sing
Amsterdam
25 jun
2023
Trio Arise!
A midsummer Night's Sing
Amsterdam
2 dec
2023
Trio Arise!
A midsummer Night's Sing
Weesp
23 nov
2023
Trio Arise!
A midsummer Night's Sing
Naarden
27 sep
2023
Trio Arise!
Arise! in Splendor
Amsterdam

Leuk dat je een abo neemt op de nieuwsbrief